Er beginnen binnenkort weer veel bijzondere workshops, seminars en cursussen. Schrijf je snel in voordat de klassen vol zitten! Als je specifieke wensen of vragen hebt, dan kun je altijd mailen naar info@fotogram.nl.

Dit weekend, 7 & 8 juli

Weekend workshop Naarden Vesting

Jouw droomwereld; inspirerend Fotoweekend  
Met infrarood komen we in een droom terecht waar niets meer is wat het eerst leek te zijn. Wie wil dat gaan ontdekken in de prachtige omgeving van de Naardense Vesting wallen? Deze weekendcursus maakt deze beeldtaal voor iedereen toegankelijk. Voor beginners en gevorderde fotografen. Voor professionals en starters.

Er zijn infrarood camera’s beschikbaar. Er zijn infrarood filters voor ieders camera. (statief mee)

Locatie:   deMess. Adr. Dortmansplein, Naarden Vesting
Datum:     Het weekend van 7 en 8 juli, 2018
Tijd:           7 juli van 10.30- 15.00 uur en 8 juli van 10.30- 16.30 uur.
Prijs:          €150,00
Boek hier je workshop

Start 14 juli 2018

Dagworkshop Studiotechniek

Hoe werkt alles in een studio?

Je bent nieuwsgierig naar hoe het toegaat in een studio. Hoe werk je met studioflitsers, hoe maak je een goede lichtopstelling? Hoe stel je jouw camera zo in dat jouw beelden goed belicht zijn? Wat is het verschil tussen belichten en verlichten? Wat is hard licht en wat is zacht licht en wat betekent dat voor jouw foto’s? Deze vragen en nog veel meer zullen beantwoord worden in deze proeverij studiotechniek.

Je bent nog nooit serieus in een fotostudio aan het werk geweest… Of je hebt flitsers of lampen, maar je hebt daar nog niet alle mogelijkheden verkend. Of misschien wil je wel getriggerd worden eens iets heel anders te gaan doen qua opstelling of sfeer.
In deze cursus maak je in de studio kennis met allerlei studio-apparatuur, hulpmiddelen en accessoires en leer je met één of meerdere lampen en flitsers spetterende nieuwe lichtopstellingen te maken. We gaan aan de slag met allerlei materialen en soorten licht.​

Lesuren: Dagworkshop op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur: 14 juli 2018.

Kosten: € 125,00 inclusief BTW.

Boek je dagworkshop hier