PASSIE VOOR FOTOGRAFIE

Bezoek eens onze Open Dagen, of het Naarden Festival-OFF. Doe mee met de Fotogram Prijs. Bezoek onze galerie.

OPEN DAGEN

Enkele malen per jaar organiseert Fotogram Open Dagen.

Op deze dagen is er uitgebreid voorlichting over het lesaanbod van Fotogram en kan iedereen alle vragen stellen aan onze docenten. Ook zorgen we altijd voor iets extra speciaals: een portfolio bespreking, een bijzondere demo waar je aan deel kunt nemen, een lezing…

Regelmatig komen hier cursisten die hun mooiste foto’s laten zien en die vertellen over hun ervaringen. Dit alles vergezeld van een hapje en en drankje maakt dat iedereen zich bij ons welkom zal voelen.

Dus kom vrijblijvend kijken en luisteren!

Je bent van harte welkom bij Fotogram, Sarphatistraat 35, ter hoogte van het Amstelhotel en vlakbij de Amstel

Eerstvolgende Open Dagen

FOTOGRAM PRIJS

Elke twee jaar organiseert Fotogram een fotowedstrijd. Iedereen, starters en gevorderden, kan hier aan deelnemen. Alleen niet als je al ver in je opleiding tot fotograaf bent of als fotografie jouw vak is.

Een professionele commissie bestaande uit beroepsfotografen buigt zich elk competitiejaar begin mei weer over de resultaten. In september worden de winnaars op een feestelijke prijsuitreiking bekend gemaakt. Meteen gevolgd door een grote expositie. In september worden de winnaars op een feestelijke prijsuitreiking bekend gemaakt. In het najaar is er meteen na de prijsuitreiking een een grote expositie door het hele gebouw aan de Sarphatistraat met het werk van de genomineerden.

Iedere keer wordt er ook een prachtig gebonden boek uitgebracht met al het genomineerde werk, gelardeerd met de opmerkingen van de deelnemers en het verslag van de jury.

Het thema is elke keer anders. Je wordt hiervan op de hoogte gehouden op Fotogram Prijs 2018 of met onze Nieuwsbrief. Je kunt je hieronder opgeven voor de Nieuwsbrief.

Nieuwsbrief

FOTOGRAM GALERIE

Fotogram biedt de unieke mogelijkheid van een ruime galerie waar cursisten en anderen hun werk tentoon kunnen stellen.

Sommige van onze cursussen voor vergevorderden worden afgesloten met een tentoonstelling in onze eigen galerie. De jaarlijkse tentoonstelling van de winnaars van de Fotogram Prijs vindt er ook plaats.

CURSUS CONCEPTUELE FOTOGRAFIE MET EXPOSITIE

EXCURSIES, MUSEUMBEZOEK, LEZINGEN, PRESENTATIES

Fotogram organiseert een scala aan activiteiten voor fotografen of mensen die in fotografie geïnteresseerd zijn.

ZIE ONZE AGENDA
Lees ons laatste nieuws
EXPOSITIE ZIEN OF FOTOWERK OPHALEN OF AFGEVEN?

MAANDAG – VRIJDAG

9:00 ~ 17.00 uur

ZATERDAG

10:00 ~ 17.00 uur

ZONDAG

gesloten

GESLOTEN TIJDENS DE SCHOOLVAKANTIES.
WIL JE IEMAND VAN DE STAF VAN FOTOGRAM SPREKEN? MAAK EEN SPRAAK: INFO@FOTOGRAM.NL