Korting op de Basiscursus met je CJP-pas

Ga jij nergens heen zonder je camera en wil je leren waar al die verschillende functies nou eigenlijk precies voor dienen? En ben je ook nog eens CJP’er? Bof jij even! Met een geldige CJP-pas kan je de Basiscursus bij Fotogram dit najaar met een fikse korting volgen!

In de Basiscursus leer je alles wat je moet weten: van werken met scherptediepte tot flitsgebruik, van belichting tot objectiefgebruik en van witbalansinstellingen tot bewegingsonscherpte. Je leert alle knopjes op de camera kennen en gebruiken; alles met gerichte praktijkoefeningen. Je hebt alleen een camera nodig waarbij diafragma, sluitertijd en ISO ingesteld kunnen worden en you’re good to go! Je kan kiezen tussen een cursus van zes weken (een avond in de week), of een intensieve variant van drie weken (een dag per week).

Je betaalt als CJP’er voor een Basiscursus nu 299,- euro in plaats van 372,- euro.

Om van de korting gebruik te maken, kies je hieronder welke basiscursus je zou willen volgen (ook hier te vinden). Nadat je de cursus aan je winkelmandje hebt toegevoegd, vul je de couponcode CJPFGbc2019 in. De korting wordt dan direct verrekend. Let op: aan het begin van de cursus zullen we je vragen om je CJP pas te laten zien. Neem deze dan ook mee naar je eerste les.

Momenteel staan de volgende basiscursussen op de planning:

Cursus Basis Fotografie met Praktijk

2 december | 19:00 - 22:00