Laden ons aanbod
Foto: Corine Bakker

Cursus Portret Fotografie

Leer prachtige portretten maken in onze professionele fotostudio’s.

In de cursus Portret Fotografie werk je aan het verbreden van je visie op portretfotografie. Je gaat aan de slag met een klassiek portret, een dubbelportret, een sociaal portret, een vervreemdend portret. We gaan er op dit niveau van uit dat je jouw camera beter kent dan een beginner. Alle aandacht gaat niet zozeer uit naar de techniek maar naar je model, naar die spannende portretfoto die je altijd al had willen maken.


Van wie krijg je les?
Na haar examen aan de MTS voor Fotografie en Fotonica in Den Haag ging Annemarieke van den Broek naar Londen  om topfotografen te assisteren en zo van de besten te kunnen leren. Na terugkomst in Amsterdam werkte ze met veel reclamebureaus samen: ze werkte in opdracht o.a. voor KLM, ABN AMRO, Shell, KPMG, Amstel, Grolsch, KPN, Hunkemoller, Levy’s, Coca Cola, Grandorado, Unilever, Mc Donalds. Het fotograferen van mensen geeft haar veel voldoening. “Mijn kracht is om een ontspannen sfeer te creëren waardoor de persoon zijn authentieke kant durft te tonen. Dat bewerkstelligen doe ik met veel plezier. Met een goed portret geef je ook echt iets terug, je kunt er mensen bijzonder blij mee maken.”


Lesuren

Zes avonden van 19.00 uur tot 22.00 uur (3 uur): maandagavond 3 juni en donderdagavond 6 juni (intensieve startweek), gevolgd door maandagavonden 17 en 24 juni en 1 en 8 juli.

Neem je camera mee naar de studiolessen!

 

Wat kun je verwachten/lesprogramma:

  1. Intro met voorbereidingsles
  2. Studio-les
  3. Bespreken resultaten van studioles
  4. Studio-les
  5. Studio-les
  6. Bespreken en eindpresentatie.

Je maakt kennis met werken in de studio, lampen en flitsers, en je leert hoe je op verschillende manieren een portret kunt maken.

 

Kosten

€ 372,00 inclusief BTW.

Lescode

PO2019-3

Docent

Annemarieke van den Broek

Aantal plekken

14

Alternatieve data

Kun je op bovenstaande data niet? Kijk dan naar de alternatieven voor deze cursus of workshop.

Galerie cursisten

Wil je weten wat je kunt als je deze cursus of workshop hebt afgerond? Kijk dan naar de galerie van onze cursisten.

Factuur

Je ontvangt een factuur als je je betaling hebt afgerond.

 

Wat je ook moet weten…

 

Wie zijn aanwezig

Eén persoon heeft zich aangemeld voor Cursus Portret Fotografie

  • Marcel Bettonville

Inschrijven

13 beschikbaar
Cursus Portret Fotografie372.00Cursus Portret Fotografie. Zes avonden van 19.00 uur tot 22.00 uur (3 uur): maandagavond 3 juni en donderdagavond 6 juni (intensieve startweek), gevolgd door maandagavonden 17 en 24 juni en 1 en 8 juli.

Ons adres is: Sarphatistraat 35, 1018 EV Amsterdam. We zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer: tram (lijn 1, 7 en 19, halte Weesperplein) en metro (lijnen 51, 53, 54, station Weesperplein). Fotogram is gesitueerd ter hoogte van het Amstelhotel, vlakbij de Amstel.