Laden ons aanbod
Dit aanbod is voorbij.

Dagworkshop Studiotechniek

Hoe werkt alles in een studio?

Je bent nieuwsgierig naar hoe het toegaat in een studio. Hoe werk je met studioflitsers, hoe maak je een goede lichtopstelling? Hoe stel je jouw camera zo in dat jouw beelden goed belicht zijn? Wat is het verschil tussen belichten en verlichten? Wat is hard licht en wat is zacht licht en wat betekent dat voor jouw foto’s? Deze vragen en nog veel meer zullen beantwoord worden in deze proeverij studiotechniek.

Je bent nog nooit serieus in een fotostudio aan het werk geweest… Of je hebt flitsers of lampen, maar je hebt daar nog niet alle mogelijkheden verkend. Of misschien wil je wel getriggerd worden eens iets heel anders te gaan doen qua opstelling of sfeer.
In deze cursus maak je in de studio kennis met allerlei studio-apparatuur, hulpmiddelen en accessoires en leer je met één of meerdere lampen en flitsers spetterende nieuwe lichtopstellingen te maken. We gaan aan de slag met allerlei materialen en soorten licht.​

 

Lesuren

Dagworkshop op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur: 14 juli 2018.

 

Lesinhoud:

  • Les 1:
    In de studio van Fotogram. Introductie op werken met lampen en flitsers. Lichtmeting en histogrammen lezen.
  • Les 2:
    In de studio van Fotogram. Werken met meerdere lampen. Wat is invullicht, wat is effectlicht? Wat is de rol van reflectieschermen? (wit en zwart)

Extra

Voor wie wil is er de mogelijkheid naar een Spreekuur te komen. Zie hier voor meer info. Er zijn verschillende mogelijkheden, spreekuur Photoshop, Basisvragen, Series en selecties maken.

 

Kosten

€ 125,00 inclusief BTW.

Lescode

DAGWS-ST2018-01

Docent

Peter Dellenbag

Aantal plekken

14

Alternatieve data

Kun je op bovenstaande data niet? Kijk dan naar de alternatieven voor deze cursus of workshop. Je kunt deze workshop ook volgen als Meerdaagse workshop.

Factuur

Je ontvangt een factuur als je je betaling hebt afgerond.

 

Wat je ook moet weten…

 

Wie zijn aanwezig

6 personen hebben zich aangemeld voor Dagworkshop Studiotechniek

  • Bart Jansen
  • Lisa Berkhuysen

Inschrijven

Er zijn geen tickets meer beschikbaar omdat dit aanbod reeds is begonnen/voorbij is.

Ons adres is: Sarphatistraat 35, 1018 EV Amsterdam. We zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer: tram (lijn 1, 7 en 19, halte Weesperplein) en metro (lijnen 51, 53, 54, station Weesperplein). Fotogram is gesitueerd ter hoogte van het Amstelhotel, vlakbij de Amstel.