Laden ons aanbod
Dit aanbod is voorbij.

Het programma op vrijdag 19 januari

Van 19.00-19.40:  voorlichting over het programma van de Fotoschool door Ariane James en Sabrina Gaudio

Om 19.40: Rondreis door de wereld in een camera door Niels Huneker, mentor Fotoschool en Fotoacademie.

 

Lokaal als camera:
We hebben het al eerder vertoond, maar het wordt elke keer weer spectalulairder:  Je kunt kennis maken met de  wereld in een camera! Van een lokaal hebben we een camera gemaakt. Deze keer zie je de wereld buiten omgekeerd op vloer, muren en plafond geprojecteerd om je heen! Je ziet de werking van een matglas, van een diafraga en van een lens. Dit is onder leiding van Niels Huneker, mentor van de Fotoacademie en docent bij Fotogram!

 

Om 20.15: Lezing door Jenny Boot

Jenny Boot neemt je vanavond mee in haar wereld. Hoe maakt zij haar foto’s? Hoe werkt haar creative drijfveer, maar ook: hoe verkoopt zij haar werk?

Kom luisteren en ervaar hoe het is om vanuit het niets een bestaan als fotograaf op te bouwen. Om vanuit het niets werk te maken dat steeds weer inspireert en boeit.

Jenny Boot

 

Demo Gearbooker:

“Als beginnend of gevorderd fotograaf barst je van de ambitie om je fotografie naar een hoger plan te tillen. Vaak heb je hierbij ook behoefte om met andere of nieuwe apparatuur te werken. Speciaal hiervoor kun je op Gearbooker terecht. Via www.gearbooker.com kom je in contact met andere creatieven uit je eigen omgeving om (verzekerd en al) elkaars apparatuur te kunnen lenen om zo eens met andere gear te kunnen werken. Tijdens de open dagen vertellen we je er graag alles over!”

Geef je op!Graag wil ik me aanmelden voor de Open Dag / Open Avond op:


Ik wil graag op de hoogte gehouden worden via de nieuwsbrief:


Eventuele vraag of opmerking:


 

Ons adres is: Sarphatistraat 35, 1018 EV Amsterdam. We zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer: tram (lijn 1, 7 en 19, halte Weesperplein) en metro (lijnen 51, 53, 54, station Weesperplein). Fotogram is gesitueerd ter hoogte van het Amstelhotel, vlakbij de Amstel.

Terug