Laden ons aanbod

Cursus Product Fotografie

Heb jij een eigen (web)shop en wil je leren hoe jij de mooiste foto’s van de artikelen maakt? Of is productfotografie iets dat je graag zou willen leren? In deze cursus leer je alles wat je nodig hebt om een product aantrekkelijk te kunnen promoten. We werken in de studio en gaan daar aan de slag met manieren waarop je jouw product het beste kan vastleggen: zo letten we op de juiste weergave van textuur, kleur en vorm, en we ontdekken welke effecten verschillende vormen van bellichting kunnen hebben op de weergave van het product.

Om aan deze cursus te kunnen deelnemen, heb je basiskennis van fotografie nodig (gelijk aan het niveau van een afgeronde cursus Basis Fotografie met Praktijk).

 

Lesuren

Vier lessen van 3 uur op woensdagavond 19.00 tot 22.00 uur: 5, 12 en 26 februari en 4 maart 2020.

 

Lesinhoud:

De onderwerpen zijn:

  • Het werken in de studio: Welke camera instellingen gebruik je? Hoe zorg je ervoor dat de kleur realistisch wordt weergegeven? Hoe stel je het licht zo op dat de textuur en vorm van jouw product mooi uitkomen? Hoe bedien jij jouw studioflitsers?
  • Hoe zorg je ervoor dat jouw product wordt weergegeven zoals jij dat wilt: Wat zijn action stills, hoe zorg je voor de juiste sfeer in jouw foto? Hoe gebruik je de vorm van het licht en de vorm van de schaduwen? Hoe maak je een goede compositie? Hoe werk je met kleurgels?
  • Het bewerken van jouw beelden: Het maken van een goed masker, het retoucheren en op kleur brengen van jouw foto’s en het variëren met verschillende achtergronden die je in Photoshop achter jouw beeld zet. Wat zijn green screen technieken?
  • Inhoudelijk: Gaat het om een technisch goede foto of wil en kan je al meer?

 

 

Kosten

€ 248,00 inclusief BTW.

Lescode

PROD2020-01

Docent

Niels Huneker

Aantal plekken

12

Alternatieve data

Kun je op bovenstaande data niet? Kijk dan naar de alternatieven voor deze cursus of workshop.

Factuur

Je ontvangt een factuur als je je betaling hebt afgerond.

 

Wat je ook moet weten…

 

Inschrijven

12 beschikbaar
Cursus Product Fotografie248.00Vier lessen van 3 uur op woensdagavond 19.00 tot 22.00 uur: 5, 12 en 26 februari en 4 maart 2020.

Ons adres is: Sarphatistraat 35, 1018 EV Amsterdam. We zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer: tram (lijn 1, 7 en 19, halte Weesperplein) en metro (lijnen 51, 53, 54, station Weesperplein). Fotogram is gesitueerd ter hoogte van het Amstelhotel, vlakbij de Amstel.