Laden ons aanbod
Dit aanbod is voorbij.

Bezoek World Press Photo expositie met ons!

Locatie:    Nieuwe Kerk Amsterdam
Datum:     Donderdag 20 juni 2019
Tijd:           10.00 – 12.30 uur

Prijs:         Gratis, exclusief entree World Press Photo (tip: neem je museumkaart mee!)

Op deze ochtend bezoeken we de World Press Photo expositie in de Nieuwe Kerk te Amsterdam. We gaan een gezamenlijke discussie aan over de series, de beelden, over wat nieuwswaarde is en over kunstzinnigheid en functionaliteit van het getoonde werk. We praten ook over deze wedstrijd: wat zijn de criteria, hoe wordt er geselecteerd, hoe breng je een onderwerp met nieuwswaarde over?

Deze rondleiding is onderdeel van een verplichte les voor de studenten van Fotoschool, maar we stellen deze les dit jaar ook graag open voor geïnteresseerden. Ga je met ons mee? Bestel dan hieronder jouw gratis deelnamebewijs voor de rondleiding en we zien je graag om 10.00 uur voor de ingang van de Nieuwe Kerk. Let op: entreebewijs voor de expositie is niet inbegrepen!


Foto: Evert Elzinga

Inschrijven

Er zijn geen tickets meer beschikbaar omdat dit aanbod reeds is begonnen/voorbij is.

Ons adres is: Sarphatistraat 35, 1018 EV Amsterdam. We zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer: tram (lijn 1, 7 en 19, halte Weesperplein) en metro (lijnen 51, 53, 54, station Weesperplein). Fotogram is gesitueerd ter hoogte van het Amstelhotel, vlakbij de Amstel.