Laden ons aanbod
Dit aanbod is voorbij.

Workshop Basis Flitsen (intensief)

In deze workshop leer je alles dat je nodig hebt om een goede reportage te kunnen maken. Je leert schaduwen inflitsen, omgaan met tegenlicht, we gaan in op wat je kunt doen met een witbalansinstelling in combinatie met flitslicht, je gaat aan de slag met met maken van creatieve flitsfoto’s. Daarnaast kan je al jouw flitsvragen kwijt.


Deze Workshop Basis Flitsen is onderdeel van het Zomer Voortraject van Fotoschool: een intensieve zomercursus waarin je in één week tijd alle basistechnieken van fotografie en beeldbewerking aangereikt krijgt en waarmee je eventueel direct door kan stromen naar de tweejarige Fotoschool vakopleiding. Als je interesse hebt in het volgen van deze zomercursus, inclusief een intensieve Basiscursus Fotografie, Basis Photoshop, Basis Lightroom en deze workshop flitsen, dan kan je het totaalpakket hier met korting boeken.

 

Lesuren: Vrijdagochtend 23 augustus 2019 van 9.00 tot 13.00 uur

 

 

Kosten

€ 99,00 inclusief BTW.

Lescode

WS-FL2019-4

Docent

Nico Brons

Aantal plekken

14

Alternatieve data

Kun je op bovenstaande data niet? Kijk dan naar de alternatieven voor deze cursus of workshop.

Factuur

Je ontvangt een factuur als je je betaling hebt afgerond.

 

 

Wie zijn aanwezig

2 personen hebben zich aangemeld voor Zomercursus: workshop Basis Flitsen (intensief)

  • Remco mastenbroek
  • Werry Stam

Inschrijven

Tickets are not available as this aanbod has passed.

Ons adres is: Sarphatistraat 35, 1018 EV Amsterdam. We zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer: tram (lijn 1, 7 en 19, halte Weesperplein) en metro (lijnen 51, 53, 54, station Weesperplein). Fotogram is gesitueerd ter hoogte van het Amstelhotel, vlakbij de Amstel.