Laden ons aanbod

Workshop Basis Photoshop

In deze basiscursus maak je kennis met de waanzinnige wereld van Photoshop. Hier leer je  de basis van beeldbewerken. Zowel het ‘opknappen’ als het zoeken naar een ‘eigen stijl’ komen hier aan bod.

Let op: Basis Photoshop is tevens onderdeel van het Zomer Voortraject van de Fotoschool.

Deze cursus biedt zowel beginners als gevorderden een uitdaging. Je leert ook werken met de raw converter.

 

Lesuren

Twee lessen op woensdag 17 en donderdag 18 juli 2019 van 14:00 tot 17:00 uur.

Wat kun je verwachten?

  • Intro: Over het verschil tussen Photoshop en Lightroom.
  • Aan de slag met: De diverse gereedschappen, bewerkingsmenu’s en filters in Photoshop.
  • Werken met lagen en maskers.
  • Begin met aanpassingslagen, overvloeimodus en dekking van de laag.

De Photoshop instructies worden op een Mac gegeven. Het is de bedoeling dat je in de les ook zelf de instellingen kiest en  ‘hands-on’ mee oefent met de beelden die op alle computers klaar staan. Het is ook mogelijk om op je eigen laptop (Win/Mac) te werken met Photoshop CS 5/6 (CC).

Extra

Voor wie wil is er de mogelijkheid naar een Spreekuur te komen. Zie hier voor meer info. Er zijn verschillende mogelijkheden, spreekuur Photoshop, Basisvragen, Series en selecties maken.

 

Kosten

€ 125,00 inclusief BTW.

Lescode

PS1-2019-3

Docent

Johan Elzenga

Aantal plekken

12

Alternatieve data

Kun je op bovenstaande data niet? Kijk dan naar de alternatieven voor deze cursus of workshop. Je kunt deze workshop ook volgen als Dagworkshop.

Factuur

Je ontvangt een factuur als je je betaling hebt afgerond.

Combinatiekorting

Deze workshop is onderdeel van het Zomer Voortraject: bij aanschaf van het hele pakket volg je in één week een intensieve Basiscursus Fotografie in de ochtenden en workshops beeldbewerking in de middagen. Dit totale pakket heeft een waarde van 610,- euro, maar wordt als intensief voortraject aangeboden voor 550,- euro. Meer weten? Klik hier voor meer informatie.

Heb je al genoeg fotografische basiskennis, maar wil je wel in één keer zowel Photoshop als Lightroom onder de knie krijgen? Als je je inschrijft voor zowel de workshop Basis Photoshop als Basis Lightroom ontvang je 25,- euro korting! Kies de workshop die jou het beste uitkomt en de korting wordt bij inschrijving direct verwerkt in het winkelmandje.

 

Wat je ook moet weten…

 

Inschrijven

12 beschikbaar
Workshop Basis Photoshop125.00Workshop Basis Photoshop (onderdeel van zomercursus). Twee lessen op woensdag 17 en donderdag 18 juli 2019 van 14:00 tot 17:00 uur.

Ons adres is: Sarphatistraat 35, 1018 EV Amsterdam. We zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer: tram (lijn 1, 7 en 19, halte Weesperplein) en metro (lijnen 51, 53, 54, station Weesperplein). Fotogram is gesitueerd ter hoogte van het Amstelhotel, vlakbij de Amstel.