Laden ons aanbod
Dit aanbod is voorbij.

Dagworkshop Basis Photoshop

In deze basiscursus maak je kennis met de waanzinnige wereld van Photoshop. Hier leer je  de basis van beeldbewerken. Zowel het ‘opknappen’ als het zoeken naar een ‘eigen stijl’ komen hier aan bod.

Deze cursus biedt zowel beginners als gevorderden een uitdaging. Je leert ook werken met de raw converter. Basis Photoshop is tevens onderdeel van de vooropleiding van de Fotoschool.

 

Lesuren

Dagworkshop van 10.00 – 16.00 uur op zaterdag 12 oktober 2019.

Wat kun je verwachten?

  • Intro: Over het verschil tussen Photoshop en Lightroom.
  • Aan de slag met: De diverse gereedschappen, bewerkingsmenu’s en filters in Photoshop.
  • Werken met lagen en maskers.
  • Begin met aanpassingslagen, overvloeimodus en dekking van de laag.

De Photoshop instructies worden op een Mac gegeven. Het is de bedoeling dat je in de les ook zelf de instellingen kiest en  ‘hands-on’ mee oefent met de beelden die op alle computers klaar staan. Het is ook mogelijk om op je eigen laptop (Win/Mac) te werken met Photoshop CS 5/6 (CC).

 

Kosten

€ 125,00 inclusief BTW.

Lescode

PS1-2019-5

Docent

Johan Elzenga

Aantal plekken

12

Alternatieve data

Kun je op bovenstaande data niet? Kijk dan naar de alternatieven voor deze cursus of workshop. Je kunt deze workshop ook volgen als Dagworkshop.

Factuur

Je ontvangt een factuur als je je betaling hebt afgerond.

Combinatiekorting

In één keer zowel Photoshop als Lightroom onder de knie krijgen? Als je je inschrijft voor zowel een (dag)workshop Basis Photoshop als Basis Lightroom dan ontvang je 25,- euro korting! Kies de workshop die jou het beste uitkomt en de korting wordt bij inschrijving direct verwerkt in het winkelmandje.

 

 

Wie zijn aanwezig

5 personen hebben zich aangemeld voor Dagworkshop Basis Photoshop

  • Manon Freriks
  • Benno broekhuizen
  • Eline Juliette Dullemans
  • frits schrijvers
  • Layla Bakali

Inschrijven

Tickets are not available as this aanbod has passed.

Ons adres is: Sarphatistraat 35, 1018 EV Amsterdam. We zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer: tram (lijn 1, 7 en 19, halte Weesperplein) en metro (lijnen 51, 53, 54, station Weesperplein). Fotogram is gesitueerd ter hoogte van het Amstelhotel, vlakbij de Amstel.