Laden ons aanbod
Dit aanbod is voorbij.

Workshop Fotocompositie

Een mooi begrip, compositie, maar hoe krijg je er vat op? Wat is nou die gulden snede, hoe deel je jouw beeld in, hoe gebruik je kleur, lichtrichting en scherpstelling om jouw foto mooier en duidelijker te maken? De eerste les is in de Hortus, en je onderzoekt het begrip compositie met gerichte opdrachten. De tweede les bespreken we de resultaten op de Sarphatistraat en bekijken we inspirerende fotovoorbeelden.

Twee lessen van 3 uur. We ontmoeten elkaar de eerste les in het Hortus Café. Camera mee!! Vergeet niet een entreekaartje te kopen.

Lesuren

Twee lessen van 3 uur op vrijdagochtend 10.00 tot 13.00 uur: 11 en 18 mei 2018.

 

Lesinhoud:

  • Les 1
    Bij de Hortus Botanicus: Plantage Middenlaan 2a, Amsterdam. We ontmoeten elkaar in het Hortus Café. Met een gerichte set instructies en met een lestekst vol mooie voorbeelden ga je allerlei beeldelementen onderzoeken die een compositie kunnen maken en breken. Neem jouw camera mee!!
  • Les 2
    Is op Sarphatistraat 35. Dit is een inspiratieles, je stuurt jouw mooiste Hortus foto’s van te voren op naar jouw docent en komt met werk (kan via een site) van een fotograaf die jou triggert. Met een pietsje beeldbewerking en een kritisch oog bespreken we jouw foto’s.

Extra

Voor wie wil is er de mogelijkheid naar een Spreekuur te komen. Zie hier voor meer info. Er zijn verschillende mogelijkheden, spreekuur Photoshop, Basisvragen, Series en selecties maken.

 

Kosten

€ 125,00 inclusief BTW.

Lescode

WS-CO2018-01

Docent

Ariane James

Aantal plekken

14

Alternatieve data

Kun je op bovenstaande data niet? Kijk dan naar de alternatieven voor deze cursus of workshop.

Factuur

Je ontvangt een factuur als je je betaling hebt afgerond.

 

Wat je ook moet weten…

 

Inschrijven

Er zijn geen tickets meer beschikbaar omdat dit aanbod reeds is begonnen/voorbij is.

Ons adres is: Sarphatistraat 35, 1018 EV Amsterdam. We zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer: tram (lijn 1, 7 en 19, halte Weesperplein) en metro (lijnen 51, 53, 54, station Weesperplein). Fotogram is gesitueerd ter hoogte van het Amstelhotel, vlakbij de Amstel.