Laden ons aanbod

Workshop Kinderfotografie – Carla Kogelman

Carla neemt je mee in de wereld van het kind: spel en verbeelding

Kinderen zijn spontaan en onbevangen. Hoe leg je dat vast? Door zelf ook spontaan en met de flow mee te fotograferen. Door al mee spelend en tegelijkertijd observerend deze spontaniteit nèt op het goede moment te vangen.

In deze workshop met documentaire-insteek gaan we kinderfoto’s bekijken, maken en bespreken. We gaan onder leiding van Carla een groep kinderen in actie fotograferen en leren zelf net zo spontaan te zijn.

 

Lesuren

 

Drie lessen van 3 uur op zaterdagmiddag van 13.30 tot 16.30 uur op 2, 9 en 16 november (les twee op locatie).

 

Lesinhoud

  • Les 1: Introductie, werkwijze
  • Les 2: Op pad met de camera naar een groep kinderen in de binnenstad van Amsterdam die een na-schoolse activiteit volgen. Hoe fotografeer je dit? Hoe kom je dichtbij? Hoe fotografeer je dit spannend?
  • Les 3: Fotobespreking

 

Kosten

€ 260,00 inclusief BTW

 

Lescode

KF2019-02

Docent

Carla Kogelman

Aantal plekken

8

Alternatieve data

Kun je op bovenstaande data niet? Kijk dan naar de alternatieven voor deze cursus of workshop.

Factuur

Je ontvangt een factuur als je je betaling hebt afgerond.

 

 

 

Inschrijven

3 beschikbaar
Workshop Kinderfotografie260.00Drie lessen van 3 uur op zaterdagmiddag van 13.30 tot 16.30 uur op 2, 9 en 16 november (les twee op locatie).

Ons adres is: Sarphatistraat 35, 1018 EV Amsterdam. We zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer: tram (lijn 1, 7 en 19, halte Weesperplein) en metro (lijnen 51, 53, 54, station Weesperplein). Fotogram is gesitueerd ter hoogte van het Amstelhotel, vlakbij de Amstel.