Laden ons aanbod
Dit aanbod is voorbij.

Workshop Vervolg Photoshop

De basis van beeldbewerken: onmisbaar voor wie verder wil met fotografie.

Photoshop is een zeer uitgebreid programma met bijzondere mogelijkheden, maar niet specifiek alleen gericht op fotografen. Ook filmmakers, ontwerpers, 3D-artiesten, en grafische vormgevers werken ermee. In deze workshop richten we ons daarom specifiek op datgene wat Photoshop voor fotografen interessant maakt.

In deze gevorderden workshop gaan we ervan uit dat je een redelijke kennis van Photoshop hebt, met name wat betreft het bewerken van raw-beelden. Heb je die kennis (nog) niet, dan raden we je aan eerst de workshop Basis Photoshop (ook als Dagworkshop Basis Photoshop) te volgen.

 

Lesuren

Drie lessen van 2,5 uur op maandagavond van 19.30 – 22.00 uur: 26 november, 3 en 10 december 2018.

 

Wat kun je verwachten?

  • Les 1: Geavanceerde maskers maken, werken met kleurkanalen en andere masker technieken.
  • Les 2: Portret retouche. Portretten vereisen een speciale aanpak, zodat je de huid kunt verfraaien zonder dat er een ‘plastic’ effect ontstaat.
  • Les 3: Werken met technieken die beelden splitsen in kleur en helderheid, zodat beide apart bewerkt kunnen worden. Speciale filters en hun toepassingen. Werken met ‘handelingen’ (actions) om zaken te automatiseren.

De Photoshop instructies en voorbeelden worden op een Mac gedaan. Het is de bedoeling dat je in de les ook zelf de instellingen kiest en zgn. hands-on mee oefent aan de beelden, die op de computer aanwezig zijn. Het is mogelijk om op je eigen laptop (Win/Mac) te werken met Photoshop CS 5/6 (CC).

 

Kosten

€ 180,00 inclusief BTW.

Lescode

WS-PS2-2018-02

Docent

Peter Dellenbag

Aantal plekken

12

Alternatieve data

Kun je op bovenstaande data niet? Kijk dan naar de alternatieven voor deze cursus of workshop.

Factuur

Je ontvangt een factuur als je je betaling hebt afgerond.

 

Wat je ook moet weten…

 

Wie zijn aanwezig

2 personen hebben zich aangemeld voor Workshop Vervolg Photoshop

  • Marleen Verspoor
  • Marian van der Heemst

Inschrijven

Er zijn geen tickets meer beschikbaar omdat dit aanbod reeds is begonnen/voorbij is.

Ons adres is: Sarphatistraat 35, 1018 EV Amsterdam. We zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer: tram (lijn 1, 7 en 19, halte Weesperplein) en metro (lijnen 51, 53, 54, station Weesperplein). Fotogram is gesitueerd ter hoogte van het Amstelhotel, vlakbij de Amstel.