Onderdeel van

Waar bent u naar op zoek?

"Creativiteit zonder techniek is als een gebouw zonder fundament"

- Ariane James, directeur en hoofddocent Fotogram

© Sanne Broks

© Sanne Broks

Basiscursussen

Ga jij nergens heen zonder je camera en wil je leren waar al die verschillende functies voor dienen? Of is fotografie nog helemaal nieuw voor je en wil je graag een goede start maken? Dan past onze Basiscursus Fotografie helemaal bij jou. Heb je de Basiscursus afgerond en ben je nog lang niet uitgeleerd? Kies dan voor onze Vervolgcursus Fotografie!

In de categorie Basis vind je de cursussen die jou de juiste start geven om te starten met fotograferen. Een nieuwe hobby begin immers je altijd bij het begin: je moet eerst de benodigde skills en techniek onder de knie krijgen om creatief te kunnen zijn. 

Basiscursus Fotografie: In de Basiscursus Fotografie komen alle basisvaardigheden aan bod: na zes lessen weet jij precies hoe jij jouw camera bedient en de mooiste plaatjes schiet. Je leert alle knopjes op de camera kennen en gebruiken aan de hand van gerichte praktijkoefeningen. De Basiscursus Fotografie is daarmee een vliegende start voor elke beginnende fotografieliefhebber.

Vervolgcursus Fotografie: In de Vervolgcursus Fotografie ga je alles dat je hebt geleerd in de praktijk brengen. Tevens richten we ons meer op de creatieve en inhoudelijke kant van fotograferen: wat wil je vertellen met jouw fotografie en hoe breng je dat in beeld? In de Vervolgcursus ga je de uitdaging aan. Heb je elders een basiscursus Fotografie gevolgd, of heb jij de basistechnieken van fotografie op een andere manier eigen gemaakt? Dan kan je direct instromen in onze Vervolgcursus Fotografie.

Lees meer Lees minder
Moeilijk kiezen?

Moeilijk kiezen? Stel je wensen in en wij maken het wat makkelijker!

© Sanne Broks

© Sanne Broks

Basiscursussen

Basiscursus Fotografie (online)

8 x 2 uur | €325,-

© Sanne Broks

© Sanne Broks

Basiscursussen

Basiscursus Fotografie

6 x 3 uur | €383,-

© Rob Broeckman

© Rob Broeckman

Verdiepende cursussen

Vervolgcursus Fotografie

7 x 3 uur | €447,-

Filter je voorkeuren