Onderdeel van

Waar bent u naar op zoek?

"Een echte creativiteits-trigger"

- Willem, cursist Fotogram

© Kristy Larkin

© Kristy Larkin

Verdiepende cursussen

Heb jij de basistechnieken onder de knie en wil je je verdiepen in een specifieke tak van fotografie? Of ben je nog lang niet uitgeleerd na het volgen van onze Basiscursus Fotografie? Dan zijn onze cursussen voor gevorderden iets voor jou! Kies je voor het verbreden van je kennis in onze Vervolgcursus Fotografie, of verdiep je je liever in een specialisatie? De keuze is aan jou!

In de categorie Verdieping vind je de cursussen die jou de mogelijkheid geven om je te specialiseren: kies je voor een cursus die helemaal gericht is op dat wat jij het liefste in beeld brengt, of ga je liever voor een nieuwe uitdaging?

Cursus Portretfotografie: Fotografeer jij het liefst mensen? In de cursus Portretfotografie werk je aan het verbreden van je visie op portretfotografie. In de fotostudio’s van Fotogram is alle ruimte om de juiste belichting en compositie te vinden om jouw model op de perfecte manier te portretteren. 

Cursus Reportagefotografie: Leg jij het liefst het echte leven vast? In de cursus Reportage Fotografie leer je foto’s zo te maken en te combineren dat het geheel meer betekenis krijgt dan een losse reeks foto’s. Je leert het verhaal op je eigen wijze te vertellen. Waar let je op bij het fotograferen? Welke foto’s selecteer je en waarom?

Cursus Conceptuele Fotografie: Ben jij een creatieve beeldmaker? In de cursus Conceptuele Fotografie trek je jouw eigen plan. Je kiest een persoonlijk project waar je gedurende de cursus mee aan de slag gaat. Onder begeleiding van de docent ontwikkel je een eigen beeldtaal om een verhaal te vertellen.

Cursus Video & Montage: Kies jij liever voor bewegend beeld? Tijdens de digitale lessen van de cursus Video & Montage leer je alles over de videofunctie op je camera. In deze online cursus werken we van een idee naar een interessante video toe.

Cursus Productfotografie: Heb jij een eigen (web)shop en wil je leren hoe jij de mooiste foto’s van de artikelen maakt? Of is productfotografie iets dat je graag zou willen leren? In de cursus Productfotografie leer je alles wat je nodig hebt om een product aantrekkelijk te kunnen promoten.

Cursus Vastgoed Fotografie: In de cursus Vastgoed Fotografie focussen we ons op het fotograferen van vastgoed en binnenhuisarchitectuur. Hoe zet je je kennis en apparatuur in om een interessante en kloppende compositie te maken? 

Cursus Kinderfotografie: Werk jij het liefst met kinderen? Kinderen zijn spontaan en onbevangen, maar hoe leg je dat vast? Onder leiding van gastdocente en professioneel fotografe Carla Kogelman focus je je op de wereld van het kind.

Lees meer Lees minder
Moeilijk kiezen?

Moeilijk kiezen? Stel je wensen in en wij maken het wat makkelijker!

© Edward van Drongelen

© Edward van Drongelen

Verdiepende cursussen

Video & montage (online)

6 x 3 uur | €383,-

© Nico Brons

© Nico Brons

Verdiepende cursussen

Reportage Fotografie

6 x 3 uur | €383,-

© Rob Broeckman

© Rob Broeckman

Verdiepende cursussen

Vervolgcursus Fotografie

7 x 3 uur | €447,-

© Ricky Rijkenberg

© Ricky Rijkenberg

Verdiepende cursussen

Conceptuele Fotografie

9 x 3 uur | €600,-

© Nico Brons

© Nico Brons

Verdiepende cursussen

Vastgoed Fotografie

3 x 3 uur | €192,-

© Annemarieke van den Broek

© Annemarieke van den Broek

Verdiepende cursussen

Portretfotografie

6 x 3 uur | €383,-

Verdiepende cursussen

Productfotografie

4 x 3 uur | €255,-

© Carla Kogelman

© Carla Kogelman

Verdiepende cursussen

Kinderfotografie

3 x 3 uur | €260,-

Filter je voorkeuren