Conceptueel fotograferen

600,00

In de conceptuele groep trek je jouw eigen plan. Je kiest een persoonlijk project waarmee je fotografie als taal gebruikt. De bedoeling is dat je verder komt dat die prachtige architectuur- of landschapsfoto en het landschap of het gebouw als middel gebruikt om je uit te drukken, om jouw verhaal te vertellen. We werken toe naar een expositie in de lente van 2017.

Wissen
SKU: Conceptueel Categorieën: , , ,

Beschrijving

De eerste bijeenkomst neem je een opzet van een nieuw eigen project mee. Ook lees je het boek: Capturing Light van Michael Freeman. Hier gaan we over discussiëren. Tussen de lessen door zijn er ook excursies met de groep.

Niveau: 5
Specialisatie: Conceptueel Fotograferen
Het programma (9 lessen):
Lesdata najaar 2016
: zaterdagochtend 10.00-13 uur:
8/10 – 12/11 – 3/12 – 28/1 – 11/2 – 11/3 – 15/4 – 13/5 – 17/6. (locatie Sarphatistraat 35 Amsterdam)

Docent: Ariane James
Kosten: € 600,-
Aanmelden: formulier onderaan deze pagina. U ontvangt dan een automatische reply. Indien u deze niet ontvangen hebt, stuur dan s.v.p. een bericht naar: info@fotogram.nl

De lezing van Michel Szulc Krzyzanowski op 29-10 om 17 uur hoort bij de cursus!

Naast het werken aan een eigen serie komen thema’s als werken met sequenties, werken bij slecht licht, demo’s met de mooiste zwart wit omzettingen, Table Top Fotografie en High Key en Low Key technieken aan de orde. Ook heb je vrij toegang tot de Spreekuren Beeldbewerken en Seriematig werken. Daarbij kan je tegen 30% korting deelnemen aan de volgende workshops:

  • Kleur en Kader (komt in september op de site)
  • Printtechniek door Eduard de Kam op 5-11 (zie bij ‘specials’)
  • Johan Elzenga: Panorama fotografie (360 graden panorama’s)

Andere suggesties…