Hoe vertel je jouw verhaal

105,00

Hoe kan jij jouw mooiste werk laten schitteren?

Als fotograaf heb je een verhaal te vertellen. Je hebt een visie of manier van kijken die jou als fotograaf eigen maakt. Maar, het kan soms best lastig zijn om datgene wat jij in je hoofd hebt te vertalen naar een verhaal dat relevant is voor jouw publiek. 

Tijdens deze workshop ‘Hoe vertel je jouw verhaal’ leer je aan de hand van storytelling technieken je verhaal op een persoonlijke en overtuigende manier voor het voetlicht te brengen.

Op voorraad

SKU: WSVERH-GH-2017-01 Categorieën: , ,

Beschrijving

Niveau: 5
Kosten: 105,-
Wanneer: data nog niet bekend.
Twee lessen van 2,5 uur.
Gastdocent:
Godfried Hartkamp

Workshop dag 1
Een verhaal is opgebouwd uit een aantal inhoudelijke bouwstenen en een reeks media onafhankelijke vormprincipes die je kunt toepassen op jouw verhaal. Zoals het belang van een sterke opening, spanningsopbouw, verhaalstructuur en het creëren van beleving en verbeelding in je verhaal. Tijdens deze workshop dag leer je aan de hand  van je eigen foto’s onder woorden te brengen wie je bent, wat je fotografeert, maar bovenal: waarom je dat doet. Door je verhaal te delen met medecursisten train je je presentatie vaardigheden en de manier waarop je je verhaal vertelt.

Workshop dag 2
De tweede workshop dag staat volledig in het teken van de eindpresentaties. Gewapend met alle kennis uit voorgaande les presenteren deelnemers hun verhaal  voor publiek. Na elke presentatie (of naderhand)  ontvang je direct opbouwende feedback en verbeterpunten van de gastdocent en medecursisten.

Over de docent
Godfried Hartkamp is oprichter van Verhaalmakers, een mediabureau gevestigd in Amsterdam dat is gespecialiseerd in de productie van online video, transmedia en corporate storytelling. Als expert op het gebied van storytelling helpt hij ondernemers en organisaties bij het vertellen van betekenisvolle verhalen voor wie hij trainingen en workshops organiseert. Daarnaast is hij als gastdocent storytelling verbonden aan de Wageningen University & Research centre (WUR).

Voorheen werkte Godfried als verslaggever en regisseur voor uiteenlopende televisieprogramma’s van publieke en commerciële omroepen.