NOOR_Fotogram Weekend Seminar met Alixandra Fazzina

545,00595,00

Wissen
SKU: Niet beschikbaar Categorieën: , ,

Beschrijving

Seminar: ‘Bouw jouw Portfolio’
Workshop door Alixandra Fazzina
15-16 Juli 2017 Amsterdam
 
In dit weekend met Alixandra Fazzina leren de deelnemers een portfolio met een thema te maken. Om portfolio’s bij een project (zelfgekozen of voor een opdracht) te maken en te schaven aan een bijbehorende tekst.
 
Alixandra Fazzina (UK) focust als fotografe op conflicten die niet voldoende onder de aandacht zijn gekomen en op de vergeten humanitaire gevolgen van oorlogen. Na haar studie fine art begon zij haar carrière als oorlogsverslaggeefster in Bosnië. Sindsdien werkt zij als onafhankelijk fotojournalist door heel Oost Europa, Afrika, het Midden Oosten en Azië. In 2010 won Alixandra de UNHCR Nansen Refugee Award voor haar onverschrokken en onvermoeibare inzet voor humanitaire problematiek. Alixandra is de auteur van “A Million Shillings – Escape From Somalia” (Trolley) dat de reizen met vaak dodelijke afloop in beeld brengt van de smokkelaars in de Hoorn van Afrika. Haar lange fotoproject The Flowers of Afghanistan gaat over de reis van Afghaanse kinderen die hun toevlucht zoeken in Europa.
 
Naast haar werk als fotograaf en verslaggeefster heeft Alixandra ook gewerkt voor de media. Zowel bij research alsook als producer. Ook is zij regelmatig op de radio te horen.
Alixandra geeft masterclasses en workshops over de hele wereld, bijvoorbeeld bij World Press Photo, bij Reporters Without Borders en bij The Royal Photographic Society. Ze geeft lezingen over kunst, fotografie, media, en literatuur op festivals en op universiteiten.
 
Alixandra woont op dit moment in Londen.
 
Data
Early-bird deadline met gereduceerd tarief (zie hieronder): 
Laatste aanmeld datum: 18 juni 2017
Werkopdracht : 19 juni – 14 juli 2017
Data workshop: 15-16 juli 2017
 
Details
Maximum aantal deelnemers: 10
Het seminar is in het Engels
 
Kosten:
Gereduceerd tarief – EUR 545 (5 plaatsen beschikbaar) inclusief BTW
Reguliere prijs voor de seminars – EUR 595 inclusief BTW
 
Vereisten:
Technische kennis van jouw camera
Engelse taalvaardigheid 
Belangstelling voor visual storytelling
 
Inschrijving:
– U schrijft zich in door af te rekenen in de webshop