Visual storytelling

In deze fotocursus gaan we alle aspecten van visual storytelling onderzoeken. Elke (goede) foto of serie prikkelt met beeld en roept een verhaal, een associatie, een herinnering, een emotie op. Hoe leer je dat te sturen?

Wissen
SKU: VISUAL2017-91 Categorie:

Beschrijving

 

Cursus: Visual storytelling (fotografie cursus op maat)

Niveau: 4
Cursus: Visual Storytelling
Kosten: €450,-
Dagdeel: zaterdagmiddag 13.30- 16.30 uur
Acht lessen van 3 uur.
Data najaar 2017:
14/10 – 28/10 – 11/11 – 9/12 – 20/01 – 3/02 – 17/02 – 3/03

 

In de nacht houdt het leven in deze buurt zijn adem in. Alles wacht op een volgende dag.
Foto’s gemaakt in de Varenbuurt in Purmerend (fotografie Ariane James).

In deze fotocursus gaan we alle aspecten van visual storytelling onderzoeken. Elke (goede) foto of serie prikkelt met beeld en roept een verhaal, een associatie, een herinnering, een emotie op. Hoe leer je dat te sturen? Hoe leer je jouw verhaal te visualiseren? We gaan onder andere werken met tekst, reclamefotografie en de rol van kleur in beeld. In plaats van: (Over de rol van tekst, over reclamefotografie, over de rol van kleur.) Wil je alles leren over vormen van verhalen vertellen, zoals sequenties en tableaux vivants volg dan de workshop: Visual Storytelling.

Tijdens de eerste bijeenkomst wordt met de groep het programma op maat samengesteld. Iedere cursist is vrij om onderwerpen toe te voegen aan het workshop programma, zodat we altijd een persoonlijke workshop kunnen aanbieden.