Onderdeel van

Waar bent u naar op zoek?

Fotogram stopt

Het zijn lastige tijden en helaas brengen we je in deze laatste fase van het jaar dan ook vervelend nieuws. De huidige situatie omtrent het Coronavirus heeft een dermate groot effect op de mogelijkheden voor Fotogram, dat we hebben besloten om alle lesactiviteiten van Fotogram te staken met ingang van het nieuwe jaar. Dit betekent dat Fotogram niet meer zal bestaan per 1 januari 2021.

Het huidige cursusaanbod dat je vindt op de website van Fotogram zal niet veranderen: de cursussen die nog in 2020 zullen starten of reeds gestart zijn, worden volgens reguliere planning voortgezet. Volg jij op dit moment een cursus of ga jij voor 31 december 2020 starten, dan zal deze cursus in het nieuwe jaar ook gewoon doorlopen. De Fotoacademie staat daarbij garant voor de voortgang van alle onderwijsactiviteiten van Fotogram, totdat alle najaarscursussen zijn voltooid.

We willen jou als (ex-)cursist, fotografieliefhebber of vriend van Fotogram graag bedanken voor het vertrouwen in ons als cursusinstituut. Wij gaan extra genieten van de laatste cursussen de komende weken/maanden, en wie weet zien we jou terug bij een van de opleidingen of workshops van de Fotoacademie of Fotoschool! 

Heb je vragen over dit bericht? We zijn uiteraard bereikbaar indien er vragen of onduidelijkheden zijn. Mail ons op info@fotogram.nl of bericht ons via het contactformulier en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Groet,

Team Fotogram

 

Website Fotoschool     Website Fotoacademie

© Annemiek Sips

© Annemiek Sips