Onderdeel van

Waar bent u naar op zoek?

Maatregelen Coronavirus

Lees hier onze berichtgeving over de berichtgeving inzake het Coronavirus. Onderaan deze pagina staan contactpersonen indien er vragen of onduidelijkheden zijn over jouw situatie.

Locatiegebruik Corona-maatregelen - najaar 2020

plaatsingsdatum: dinsdag 1 september, 14:49 uur

Met de start van het cursusjaar in zicht, hebben wij alle genomen voorzorgsmaatregelen en de daarbij behorende regelementen omtrent locatiegebruik op een rijtje gezet voor (aankomende) studenten en docenten. Alle informatie is te vinden via deze link

-------

Hervatten onderwijs - zomer 2020

plaatsingsdatum: dinsdag 26 mei, 10:20 uur

Per 1 juli 2020 zullen de deuren van het Fotohuis geopend worden voor lessen op onze leslocatie aan de Sarphatistraat! Daarmee zullen ook onderwijsactiviteiten voor Fotogram langzaam hervat worden en verschillende (studio)lessen ingehaald worden. 

Ook hebben wij een manier gevonden om de Fotogram Zomerweken op een verantwoorde manier doorgang te laten geven. Inschrijven voor deze intensieve zomerweken is daarom weer mogelijk.

-------

Hervatten onderwijs online - voor de beginnende  beeldmaker

plaatsingsdatum: donderdag 26 maart 2020, 12:31 uur

Positief nieuws: vanaf maandag 30 maart 2020 hervatten we ook een deel van de onderwijsactiviteiten voor Fotogram

Kort samengevat: het gaat hier uitsluitend om de groepen voor de Basiscursus van Fotogram. Docenten, studenten en cursisten worden hier per e-mail over ingelicht. 

-------

Lessen en overige activiteiten opgeschort

plaatsingsdatum: vrijdag 13 maart 2020, 15:40 uur

In navolging van het genomen besluit alle universiteiten en hogescholen in Nederland te sluiten zullen alle lessen en overige activiteiten in het gebouw van het Fotohuis met ingang van maandag 16 maart 2020 worden opgeschort tot en met zondag 5 april 2020.

-------

Vragen?

Mocht je persoonlijke vragen hebben over wat dit voor jou als:

- (toekomstig) cursist betekent kun je contact opnemen via info@fotogram.nl 

- docent betekent kun je contact opnemen met Ariane James, dit kan telefonisch via 0649131009 of per e-mail via ariane@fotogram.nl 

© Annemiek Sips

© Annemiek Sips