Benieuwd naar het aanbod van Fotogram en Fotoschool? Kom naar de open dag op zaterdag 15 september!

Vanaf 11.00 uur ben je van harte welkom op de Sarphatistraat 35. Van 11.00 uur tot 12.00 uur geven we je graag een korte voorlichting over het programma van de het cursusaanbod van Fotogram en de lessen van de Fotoschool door Ariane James. Hier kun je alle vragen stellen die je wilt en ook even persoonlijk spreken met onze docenten. De docenten van de Fotoschool (opleiding op MBO-niveau tot fotograaf) en Fotogram zijn aanwezig en we beantwoorden graag al je vragen.

Om 12.00 uur zal Carla Kogelman je alles vertellen over haar werk. Carla Kogelman’s signatuur is onmiskenbaar: ze vangt het dagelijks leven van kinderen op een natuurlijke maar toch indringende manier. Haar kracht ligt in lange termijn projecten. Met haar project ICH BIN WALDVIERTEL waarin ze twee Oostenrijkse zusjes volgt, won ze twee keer (2014 en 2018) de eerste prijs bij World Press Photo, respectievelijk in de categorieën observed portraits en long term project. Daarnaast won ze 6 x de Zilveren Camera, de Happiness on the Move Award in Cortona, 2 x Alfred Fried Photography Award en de SO Award. We beloven dat je vol inspiratie weer naar buiten zal lopen.

Na afloop van de lezing is er de mogelijkheid om je portfolio te laten beoordelen en is er nog volop tijd om ons vragen te stellen. Kom je langs? Meer informatie en aanmelding voor de open dag vind je hier.

 

Foto: Carla Kogelman