Open Dag

Zaterdag 13 april 2019 | 14.00 tot 17.00 uur

Ben je geïnteresseerd in Fotoschool of Fotogram? Kom naar onze open avond!

Op de Open Dag laten we je graag zien hoe het is om te studeren aan Fotoschool (opleiding op MBO-niveau tot fotograaf). Je ontmoet docenten en studenten van Fotoschool en Fotogram (cursusinstituut voor de fotografie) en we geven je alle informatie die je via de websites nog niet vond. Je loopt gegarandeerd geïnspireerd de deur uit! Aanmelden voor de Open Dag kan middels het formulier onderaan deze pagina.

Foto: Charis Buchinhoren (student Fotoschool jaar 1)

Foto: Nynke Brandsma (student Fotoschool jaar 2)

14.00 – 16.00 uur: Voorlichting & Programma (invulling volgt)

Tijdens deze Open Dag laten wij je zien wat een opleiding bij Fotoschool zoal inhoudt. Onze studenten tonen hun werk en beantwoorden graag je vragen, je kan meekijken met een fotoshoot en er lopen diverse docenten rond om samen jouw portfolio door te spreken. Tijdens deze middag hoor je tevens alles over de lessen van Fotoschool en het cursusaanbod van Fotogram, verteld door Ariane James: directeur van (en docent bij) Fotoschool.

16.00-17.00 uur: Tijd voor vragen 

Het laatste uur van de Open Dag is er alle tijd voor vragen. Benieuwd of je al voldoende kennis in huis hebt om direct te starten met Fotoschool, of overleg je graag over het juiste startpunt? We denken graag met je mee.

17.00 uur: Opening expositie Fotogram Conceptuele Fotografie

Benieuwd naar het werk van onze gevorderde Fotogram cursisten? Blijf dan nog even bij ons om de opening bij te wonen van de expositie Conceptuele Fotografie! De cursisten van deze cursus van Fotogram tonen het werk dat ze de afgelopen maanden maakten voor een persoonlijk project met een eigen beeldtaal.

Kom je langs? Meld je aan via onderstaand formulier:Graag wil ik me aanmelden voor de Open Dag / Open Avond op:


Ik wil graag op de hoogte gehouden worden via de nieuwsbrief:


Eventuele vraag of opmerking: