Open Dagen op vrijdag 19 en zaterdag 20 januari 2018 Fotogram & Fotoschool

Er zijn twee open dagen:

Vrijdag 19 januari van 19:00-21:30

Zaterdag 20 januari 16.30-19.00 

Informatie:

Elke Open Dag start met een korte voorlichting over het programma van de het cursusaanbod van Fotogram en de lessen van de Fotoschool door Ariane James. Hier kun je alle vragen stellen die je wilt en ook even persoonlijk spreken met onze docenten.

De Open Dagen zijn er natuurlijk vooral om de docenten van de Fotoschool (opleiding op MBO-niveau tot fotograaf) en Fotogram (cursussen-instituut voor de fotografie) te spreken en om alle informatie te krijgen die je via de websites nog niet vond. Daarnaast hebben we een mooi programma samengesteld, waardoor je een afwisselende middag en/of avond kunt meemaken, met veel informatie en inspiratie.

De open dag op 19 januari is vooral gericht op voorlichting over de FOTOSCHOOL, op de open dag de 20e januari is er ook een aparte voorlichting over het cursusaanbod bij Fotogram. Op beide open dagen kun je natuurlijk alle vragen kwijt over Fotoschool en Fotogram.

Het programma op vrijdag 19 januari 2018:

Van 19.00-19.30:  voorlichting over het programma van de Fotoschool door Ariane James.

Om 19.30: Korte voorlichting over het programma van Fotogram door Ariane James.

Om 20.15: Lezing door Jenny Boot.

Jenny Boot neemt je vanavond mee in haar wereld. Hoe maakt zij haar foto’s? Hoe werkt haar creatieve drijfveer, maar ook: hoe verkoopt zij haar werk?

Kom luisteren en ervaar hoe het is om een bestaan als fotograaf op te bouwen. Om werk te maken dat steeds weer inspireert en boeit.

Om 21:30 uur: Demo Gearbooker: 

“Als beginnend of gevorderd fotograaf barst je van de ambitie om je fotografie naar een hoger plan te tillen. Vaak heb je hierbij ook behoefte om met andere of nieuwe apparatuur te werken. Speciaal hiervoor kun je op Gearbooker terecht. Via www.gearbooker.com kom je in contact met andere creatieven uit je eigen omgeving om (verzekerd en al) elkaars apparatuur te kunnen lenen om zo eens met andere gear te kunnen werken. Tijdens de open dagen vertellen we je er graag alles over!”

Aanmelden voor vrijdag 19 januari 2018

 

Het programma op zaterdag 20 januari 2018:

16.30- 17.00 uur: Voorlichting over alle cursussen bij Fotogram. Voor iedereen die nog twijfelt over welke cursus te kiezen: tot 17.00 uur een algemene voorlichting door Ariane James. Wat is er allemaal in de aanbieding? Welke cursus sluit het beste aan bij jouw niveau?

17.00- 17.30 uur: Voorlichting over de Fotoschool, de beroepsopleiding op MBO-niveau.

17.30 uur: Lezing door John van Hamond.

John van Hamond vertelt over zijn documentaire projecten. Hoe kies je een onderwerp, hoe breng je het aan de man? Zijn verhaal begint bij betrokken zijn.

Doorlopend: Demo Smartphone fotografie:

Nico Brons zal op deze open dag iedereen meevoeren in zijn wonderbaarlijke wereld. Hij laat je vast even proeven aan hoe je kunt toveren met allerlei appjes. Jouw gewone smartphone kan veel meer dan je denkt! Nico deed als eerste eindexamen Fotoacademie met zijn smartphone fotografie.

  

Aanmelden voor zaterdag 20 januari 2018

 

 

 

2018-01-18T12:57:13+00:00 18 december 2017|Fotoschool, Open Dag, Uitgelicht|Reacties uitgeschakeld voor Open Dagen op vrijdag 19 en zaterdag 20 januari 2018 Fotogram & Fotoschool
Terug