Onderdeel van

Waar bent u naar op zoek?

"Te gekke workshops en cursussen!"

- Barbara, cursist Fotogram

© Claudia Westen

© Claudia Westen

Over Fotogram

Fotogram verzorgt al meer dan 40 jaar cursussen voor de beginnende en gevorderde amateurfotograaf, waarin techniek, inhoud en creativiteit met elkaar verweven zijn. Alle cursussen zijn voorzien van veel praktijklessen en zijn daarom erg afwisselend en voor iedereen toegankelijk.

"Ik word altijd erg blij van cursussen en workshops bij Fotogram. Docenten zijn inspirerend en geven met passie les."

- Marielle, cursist Fotogram

Cursisten kiezen voor Fotogram

Een unieke samenwerking met Fotoschool en de Fotoacademie

Fotogram is een toonaangevend cursusinstituut en is net als de Fotoacademie en Fotoschool onderdeel van het Fotohuis. Middels dit samenwerkingsverband kunnen wij een volledig onderwijstraject van liefhebber tot professional aanbieden: door onze unieke samenwerking kunnen vergevorderde cursisten doorstromen naar Fotoschool (een opleiding op MBO-niveau) of naar de Fotoacademie (opleiding op HBO-niveau). Op het gebied van fotografie ben je immers nooit uitgeleerd en is geen droom buiten bereik.

Door de centraal gelegen locatie in het centrum van Amsterdam bevind je je als cursist van Fotogram midden in een creatieve en bruisende omgeving. Fotogram is tevens de plek voor exposities, thema-avonden en lezingen: wij openen regelmatig onze deuren om je uit te nodigen voor een van onze evenementen. Zo kun je je laten inspireren en tegelijkertijd kennismaken met de docenten, de lesruimtes bezichtigen en werk van cursisten bekijken.

Fotografie cursussen voor de beginnende en gevorderde amateurfotograaf, waarin techniek, inhoud en creativiteit met elkaar verweven zijn.

De tweejarige fotografie opleiding op mbo-niveau. De opleiding leidt je op tot een gedegen vakfotograaf.

Fotografie opleidingen, workshops en expert programma's & coaching op hbo-niveau. Voor de aankomende en professionele conceptueel beeldmaker.