PASSIE VOOR FOTOGRAFIE

Fotogram verzorgt al meer dan 30 jaar innovatieve lessen waarin leren en doen, techniek en creativiteit volledig verweven zijn. Fotogram is een begrip voor iedereen die verder wil met fotografie.

Fotogram biedt kwaliteit en inspiratie. De samenwerking met de Fotoacademie (HBO) en de Fotoschool (MBO) zorgt voor een kwalitatief aanbod voor iedereen die kennis wil maken met of die zich wil verdiepen in Fotografie.
Ariane James is de directeur van Fotogram en Fotoschool. Samen met Jurgen Stoffer (directeur van de Fotoacademie).

LEES MEER OVER ONZE FILOSOFIE

KWALITEIT, INSPIRATIE EN PASSIE

Onze docenten zijn enthousiast en inspirerend. De lessen zijn van hoge kwaliteit. Wil je ècht verder komen met je fotografie? Kom dan naar Fotogram!

Fotogram is ook de plek voor exposities, thema-avonden en lezingen. Fotogram is een toonaangevend cursusinstituut en werkt samen met de Fotoacademie. Graag nodigen we je uit om te komen kijken op een Open Dag. Hier kun je kennis maken met de docenten, de lesruimtes, en je kunt cursisten uit het hele lestraject spreken en hun werk bekijken. Ook zijn er demonstraties, proeflessen en portfoliobesprekingen.

DOORSTROMEN NAAR FOTOSCHOOL OF FOTOACADEMIE

Door onze unieke samenwerking (Fotohuis) kunnen we vergevorderde cursisten laten doorstromen naar de Fotoschool (een opleiding op MBO-niveau) of naar de Fotoacademie (opleiding op HBO-niveau).

Omgekeerd kunnen aspirant-studenten die nog wat vaardigheden missen om aan hun vakopleiding te beginnen, een vooropleiding volgen bij Fotogram. Zo hebben we een speciaal pakket samengesteld voor studenten van de Fotoschool om hun basisvaardigheden bij te spijkeren. We kunnen op deze wijze een hoge mate van synergie bieden en je op weg helpen van jouw passie jouw vak te maken.

Download hier de brochure over het Fotohuis
Lees ons laatste nieuws

Creativiteit zonder techniek is als een gebouw zonder fundament.

Ariane James, Fotogram

10% KORTING OP VERVOLG FOTOGRAFIE MET PRAKTIJK

Je krijgt de kortingscode na afronding Basis Fotografie met Praktijk.

GA NAAR HET AANBOD
EXPOSITIE ZIEN OF FOTOWERK OPHALEN OF AFGEVEN?

MAANDAG – VRIJDAG

9:00 ~ 17.00 uur

ZATERDAG

10:00 ~ 17.00 uur

ZONDAG

gesloten

GESLOTEN TIJDENS DE SCHOOLVAKANTIES.
WIL JE IEMAND VAN DE STAF VAN FOTOGRAM SPREKEN? MAAK EEN SPRAAK: INFO@FOTOGRAM.NL