Onderdeel van

Waar bent u naar op zoek?

"Fotogram biedt kwaliteit en inspiratie"

- Jurgen Stoffer, directeur Fotohuis

© Geertje Wezelman

© Geertje Wezelman

Open Dagen, lezingen en meer

Fotogram opent regelmatig haar deuren om je uit te nodigen voor een inspirerende lezing, beurs of Open Dag. Tijdens deze evenementen laten we je kennis maken met bijzondere specialismes van professionals uit het vak, gaan we dieper in op technische vaardigheden en heb je de mogelijkheid om ons team te ontmoeten, werk van cursisten en studenten te zien en de lesruimtes te verkennen. Wij heten je van harte welkom!

"Ik kreeg les van een bevlogen docent die met veel geduld en kennis van zaken op alle vragen ingaat."

- Robert, cursist Fotogram

Fotogram en Fotoschool zijn samen onderdeel van het Fotohuis, net als de Fotoacademie. Samen met Fotoschool organiseert Fotogram regelmatig activiteiten voor studenten, cursisten en andere geïnteresseerden. Tijdens de evenementen ligt de focus voornamelijk op het inspireren en enthousiasmeren van de bezoeker over een bepaalde discipline binnen fotografie, een specialiteit van een professional uit het werkveld of het ontdekken van het cursus- en opleidingsaanbod in huis. 

De evenementen zullen altijd één a twee maanden van tevoren worden aangekondigd via onze website, social media pagina's en nieuwsbrief.

© Harald Meyer

© Harald Meyer