Waar bent u naar op zoek?

Fotogram Clinics: Video

Terug naar overzicht

Nieuw: de Fotogram Clinics! Na succesvolle lezingen, beurzen en demonstraties presenteert Fotogram in samenwerking met Nivo Schweitzer, Focus Publishing en Eduard de Kam vol trots een concept waarin kennis en inspiratie wederom samenkomt (voorheen Microbeurs). Een dag vol lezingen, demo's en de mogelijkheid tot het ontmoeten van professionals en fotografieliefhebbers!

Datum: zaterdag 7 maart 2020
Tijd: 10:00 - 16:00 uur
Aanmelden: via deze link

In het kielzog van het succes van de microbeurzen kondigen we hierbij vol trots de nieuwe Foto en Video Clinics aan. De Clinics zijn een samenwerking van Fotogram en Fotoschool met Nivo-Schweitzer, Focus Magazine en Eduard de Kam van het NIDF. De Clinics worden weer dagen vol lezingen en demo's. Met de mogelijkheid om professionals al je vragen te stellen en vele anderen met een passie voor fotografie en beeld te ontmoeten! 

Clinic Video

Net zoals je van de Fotogram Beurzen gewend bent verdiept elke Clinic een duidelijk afgebakend onderwerp. Het thema van deze editie is Video. We verdiepen ons deze dag in alle ins en outs van video en montage.

Over de Video Clinic

Projecten van fotografen bestaan steeds vaker uit een combinatie van fotografie, video en tekst. Hoe bepaal je de montage, hoe houd je de aandacht vast en wat zijn de valkuilen? Tijdens deze dag leer je over videotechniek, en bekijk je de nieuwste producten. Je luistert naar inspirerende verhalen uit de praktijk en je wordt verrast door werk van bijzondere beeldmakers.

Lezingen op het programma:

  1. 10.30 - Technische introductie Martien de Man
  2. 11.15 - ‘Still motion’ fotograaf Jasper Faber
  3. 13.00 - Vlogger/wielrenner Bruno Bobbink 
  4. 14.15 - Zilveren Camera winnaar Cigdem Yuksel

Ook zullen er verschillende demonstraties zijn. Binnenkort volgt uitgebreidere informatie over de randprogrammering.

Entreeticket geeft recht op korting

De entreeprijs voor deze Clinic bedraagt € 15,-. Met je entreeticket krijg je €25,- korting op een cursus naar keuze bij Fotogram (minimaal 6 lessen). Ook geeft het entreeticket €25,- korting op een aanschaf (bij besteding van €100,- of meer) bij Nivo- Schweitzer en 20% korting op een boek uit de webshop van Focus.

Aanmelden? Dat kan hier.