Waar bent u naar op zoek?

"Te gekke workshops en cursussen!"

- Barbara, cursist Fotogram

© Claudia Westen

© Claudia Westen

Over Fotogram

Fotogram verzorgt al meer dan 40 jaar cursussen voor de beginnende en gevorderde amateurfotograaf, waarin techniek, inhoud en creativiteit met elkaar verweven zijn. Alle cursussen zijn voorzien van veel praktijklessen en zijn daarom erg afwisselend.

"Ik word altijd erg blij van cursussen en workshops bij Fotogram. Docenten zijn inspirerend en geven met passie les."

- Marielle, cursist Fotogram

Studenten kiezen voor Fotogram

Een unieke samenwerking met Fotoschool en de Fotoacademie

Fotogram is een toonaangevend cursusinstituut en is net als de Fotoacademie en Fotoschool onderdeel van het Fotohuis. Door onze unieke samenwerking kunnen we vergevorderde cursisten laten doorstromen naar de Fotoschool (een opleiding op MBO-niveau) of naar de Fotoacademie (opleiding op HBO-niveau), en kunnen aankomende studenten die nog wat vaardigheden missen een voortraject volgen bij Fotogram. 

Fotogram is tevens de plek voor exposities, thema-avonden en lezingen: wij openen regelmatig onze deuren om je uit te nodigen voor een van onze evenementen. Zo kun je kennismaken met de docenten, de lesruimtes bezichtigen en werk van cursisten bekijken.

Fotogram Vriendenpas

Ben je cursist bij Fotogram? Dan ontvang je van ons de Vriendenpas. Met deze pas krijg je korting bij verschillende samenwerkende partijen. Zo krijg je bij fotospeciaalzaak Nivo Schweitzer 25% korting op prints, 10% korting op papier en inkt en profiteer je van studenten cashback, profiteer je van 20% korting op prints bij fotolab Key Color en ontvang je korting bij Fotolab Kiekie.