Onderdeel van

Waar bent u naar op zoek?

Open Call: Show it to the world

Als Fotohuis zijn wij nieuwsgierig hoe (beginnende en professionele) beeldmakers omgaan met de huidige situatie waarin, door beperkingen gecreëerde (on)mogelijkheden, nieuwe invalshoeken ontstaan. We zijn benieuwd naar de resultaten.

Doordat de wereld momenteel op zijn kop staat door het Coronavirus zal de ontwikkeling van creatief denken en doen en het omgaan met gevoelens en ervaringen bij velen in het hoofd overuren draaien. Creativiteit helpt je om te kunnen veranderen of om met deze veranderingen om te gaan. Creativiteit maakt je onafhankelijk en innovatief. Hoe zet jij die creativiteit momenteel om in beeld? Show it to the world! 

Als Fotohuis zijn wij nieuwsgierig hoe (beginnende en professionele) beeldmakers omgaan met de huidige situatie waarin, door beperkingen gecreëerde (on)mogelijkheden, nieuwe invalshoeken ontstaan. We zijn benieuwd naar de resultaten.

Met onze oproep: 'Show it to the world’ willen we via onze socials laten zien dat door het inzetten van creativiteit prachtige nieuwe beelden worden gevormd. Niet alleen voor nu, maar juist ook voor de toekomst. 

Geef jij gehoor aan onze oproep? Stuur één beeld (max 1 mb) met een kleine toelichting aan anne@fotogram.nl.

We kunnen wel wat positiviteit gebruiken, vind je niet? Daarom: ‘Show it to the world’!

© Angelique Baart de la Faille

© Angelique Baart de la Faille