Ons Voortraject voor de Fotoschool

Voortraject Fotoschool

Wil je graag starten met de tweejarige deeltijd fotografie-opleiding op MBO niveau, maar kom je nog wat kennis tekort voor wat betreft de basistechniek en beeldbewerking? Fotogram biedt een passend voortraject aan waarmee je perfect voorbereid aan Fotoschool kan beginnen. Deze vooropleiding bestaat uit een cursus Basis Fotografie met Praktijk (inclusief Basis Flitsen), een dagworkshop Photoshop en een dagworkshop Lightroom. Als je ons voortraject voor de Fotoschool hebt gevolgd, dan kun je direct starten met de Fotoschool.

Het voortraject bestaat uit drie onderdelen:

  1. Cursus Basis Fotografie met Praktijk: zes lessen van 3 uur op donderdagavond op 28 maart, 4, 11, 18 en 25 april en 9 mei 2019 (19:00 – 22:00 uur)
  2. Workshop Basis Lightroom: maandagavond 1 en 8 april 2019 (19.30 tot 22.30 uur)
  3. Dagworkshop Basis Photoshop: zaterdag 13 april 2019 (10.00 tot 16.00 uur)

Kom je slechts op enkele onderdelen nog kennis tekort, dan kan je ervoor kiezen om een deel van het voortraject te volgen. Wil je testen of je over voldoende kennis beschikt, doe dan nu de kennischeck: wij mailen je vervolgens een passend advies. Voor verdere vragen zijn wij tijdens kantoortijden bereikbaar op 020 – 369 05 84 of info@fotoschool.nl

Als je al veel ervaring hebt op het gebied van fotografie en beeldbewerking, maar bovenstaande trajecten niet gevolgd hebt, dan is het ook mogelijk om toegelaten te worden tot Fotoschool op basis van je portfolio. Hiervoor kan je een vrijblijvend intakegesprek bij ons aanvragen, wij kunnen je dan een passend advies geven. Je kan per mail een afspraak maken voor een vrijblijvende portfolio beoordeling.

Aanmelden voor het gehele voortraject

De totale waarde van het cursuspakket is €610,-, maar wordt als voortraject aangeboden voor € 550,- (incl. btw).
Aanmelden voortraject (start donderdag 28 maart 2019): klik hier

Cursuspakket Beeldbewerking

Kan je al goed overweg met je camera, maar is beeldbewerking met Lightroom en Photoshop helemaal nieuw voor je? Je kan zowel de workshop Basis Lightroom en de workshop Basis Photoshop volgen voor een pakketprijs van 225,- euro (25,- euro voordeel). Als je beide workshops aan je winkelmandje hebt toegevoegd in de webshop van Fotogram, wordt de korting direct verwerkt.

Zet je eerste stappen om een fotograaf te worden

Ga verder met je ontwikkeling en begin met je te specialiseren

Kies je specialisme en wordt een serieuze fotograaf

Lees het laatste cursusnieuws