Fotoschool Voortraject

Wil jij in één week tijd de basistechnieken op het gebied van fotografie en beeldbewerking onder de knie krijgen? Of wil je graag starten met de tweejarige deeltijd fotografie-opleiding op MBO niveau van Fotoschool en wil je je optimaal voorbereiden? Fotogram biedt een passend voortraject aan waarmee je volledig voorbereid aan Fotoschool kan beginnen. Deze vooropleiding bestaat uit een cursus Basis Fotografie met Praktijk (inclusief workshop Flitsen), een dagworkshop Photoshop en een dagworkshop Lightroom. Als je deze vooropleiding hebt gevolgd, dan kun je direct starten met de Fotoschool.


In januari 2020 starten met Fotoschool? Bereid je optimaal voor!

Ook in 2020 bieden wij in samenwerking met Fotogram een intensief voortraject aan, zodat je goed voorbereid kan starten met de opleiding. Het voortraject bestaat uit drie onderdelen:

  1. Intensieve cursus Basis Fotografie met Praktijk: vrijdag 17 en 24 januari 2020 (9:00 – 18:00 u)
  2. Dagworkshop Basis Lightroom: zaterdag 25 januari 2020 (10:00 – 16:00 u)
  3. Dagworkshop Basis Photoshop: zaterdag 1 februari 2020 (10:00 – 16:00 u)

Kosten en aanmelding

De totale waarde van het cursuspakket is €622,-, maar wordt als voortraject aangeboden voor € 550,- (incl. btw).

Aanmelden intensief voortraject (start vrijdag 17 januari 2020): klik hier

Wil je starten met Fotoschool en kom je slechts op enkele onderdelen nog kennis tekort, dan kan je ervoor kiezen om een onderdeel van het voortraject te volgen (te vinden via bovenstaande cursuslinks). Wil je testen of je over voldoende kennis beschikt, doe dan nu de kennischeck: wij mailen je vervolgens een passend advies. Als je al veel ervaring hebt op het gebied van fotografie en beeldbewerking, dan is het ook mogelijk om toegelaten te worden tot Fotoschool op basis van je portfolio. Hiervoor kan je een vrijblijvend intakegesprek bij ons aanvragen. Wij zijn bereikbaar op 020 – 369 05 84 of info@fotoschool.nl.

Cursuspakket Beeldbewerking

Kan je al goed overweg met je camera, maar is beeldbewerking met Lightroom en Photoshop helemaal nieuw voor je? Je kan zowel de workshop Basis Lightroom en de workshop Basis Photoshop volgen voor een pakketprijs van 225,- euro (25,- euro voordeel). Als je beide workshops aan je winkelmandje hebt toegevoegd in de webshop van Fotogram, wordt de korting direct verwerkt.

Zet je eerste stappen om een fotograaf te worden

Ga verder met je ontwikkeling en begin met je te specialiseren

Kies je specialisme en wordt een serieuze fotograaf

Lees het laatste cursusnieuws