Waar bent u naar op zoek?

Fotoschool Voortraject

De basis van fotografie en beeldbewerking in één pakket.

Wil jij de basistechniek van de camera en van beeldbewerking leren? In samenwerking met de Fotoschool biedt Fotogram een voortraject aan waarmee je volledig voorbereid aan de tweejarige deeltijd fotografie-opleiding op MBO niveau van Fotoschool kan beginnen. Het voortraject bestaat uit een Basiscursus Fotografie, een cursus Basis Photoshop en cursus Basis Lightroom. Dit samengestelde pakket heeft een totale waarde van €641,- maar is als totaalpakket te volgen voor €575,-. Als je dit voortraject hebt gevolgd dan kun je direct starten met Fotoschool (al is het voortraject uiteraard ook te volgen zonder naar Fotoschool door te stromen).

Het voortraject bestaat uit drie onderdelen:

Deze onderdelen worden ook als losse cursussen aangeboden. Heb je bepaalde kennis al in huis, dan is het dus ook mogelijk om slechts een deel van dit voortraject te volgen.

Enkel de cursussen beeldbewerking volgen?

Indien je al bekend bent in de basistechnieken van fotografie maar nog niet gewend bent om te werken met de Adobe softwarepakketten Lightroom en Photoshop, dan kunnen deze twee losse cursussen samen met korting gevolgd worden. Schrijf je in voor de cursus Basis Lightroom en je ontvangt van ons per mail een kortingscode voor €25,- korting op de cursus Basis Photoshop.

Startdata

woensdag 11 maart 2020
(19:00 - 22:00 uur)

woensdag 11 maart 2020
(19:00 - 22:00 uur)

Voortraject kosten (€ 575,-)

De totale waarde van dit cursuspakket is €641,- maar wordt als voortraject aangeboden voor €575,- (incl. BTW).

Praktische informatie

  • Kosten: €575,-
  • Toelatingseisen: nee 
  • Niveau: basis
  • Inhoud: basiscursus + beeldbewerking
  • Voertaal: Nederlands
  • Lesmateriaal: inclusief (digitaal)
Annemiek Sips

Annemiek Sips