Waar bent u naar op zoek?

Fotoschool Voortraject (intensieve zomerweek)

De basis van fotografie en beeldbewerking in één week.

Wil jij de basistechniek van de camera en van beeldbewerking leren? In samenwerking met Fotoschool biedt Fotogram een traject aan waarin je in één week een vliegende start maakt en waarmee je volledig voorbereid aan de tweejarige deeltijd fotografie-opleiding op MBO niveau van Fotoschool kan beginnen.

Programma

Het Voortraject is een afwisselend samengesteld programma, waarbij je de basistechnieken leert van zowel fotografie als beeldbewerking. Tijdens een intensieve Basiscursus Fotografie leer je alle knopjes op je camera kennen en gebruiken: onderwerpen als scherptediepte, bewegingsonscherpte, objectiefgebruik, belichting, flitstechniek en witbalansinstellingen worden allemaal behandeld. Ook behandelen we de basis van beeldbewerking in Adobe Lightroom en Photoshop.

Het Voortraject bestaat uit drie onderdelen:

Dit traject wordt aangeboden in 3 zomerweken (maak jouw keuze in het winkelmandje):

  1. 6 t/m 10 juli 2020
  2. 3 t/m 7 augustus 2020
  3. 7 t/m 11 september 2020

 

Dit samengestelde pakket heeft een totale waarde van €641,- maar is als totaalpakket te volgen voor €575,-. Als je dit voortraject hebt gevolgd, dan kun je direct starten met Fotoschool (al is het voortraject uiteraard ook te volgen zonder naar Fotoschool door te stromen).

Deze onderdelen worden ook als losse cursussen aangeboden via cursusinstituut Fotogram. Heb je bepaalde kennis al in huis, dan is het dus ook mogelijk om slechts een deel van dit voortraject te volgen.

Enkel de cursussen beeldbewerking volgen?

Indien je al bekend bent in de basistechnieken van fotografie maar nog niet gewend bent om te werken met de Adobe softwarepakketten Lightroom en Photoshop, dan kunnen deze twee losse cursussen samen met korting gevolgd worden. Schrijf je in voor de cursus Basis Lightroom en je ontvangt van ons per mail een kortingscode voor €25,- korting op de cursus Basis Photoshop.

Startdata

Helaas zijn er op dit moment geen startdata beschikbaar voor deze cursus

Voortraject kosten (€ 575,-)

De totale waarde van dit cursuspakket is €641,- maar wordt als voortraject aangeboden voor €575,- (incl. BTW).

Praktische informatie

  • Kosten: €575,-
  • Toelatingseisen: nee 
  • Niveau: basis
  • Inhoud: basiscursus + beeldbewerking
  • Voertaal: Nederlands
  • Lesmateriaal: inclusief (digitaal)
Annemiek Sips

Annemiek Sips