Waar bent u naar op zoek?

Weekendseminar: Productfotografie

Nieuw bij Fotogram: weekendseminars! Gedurende een weekend duik je diep in de materie van een specifieke tak van fotografie onder leiding van een specialist in dit vakgebied. Op zaterdag 18 en zondag 19 april 2020 op het programma: de weekendseminar Productfotografie onder leiding van Jeroen Luijt!

Ben jij een gevorderde fotografieliefhebber, heb jij de techniek en jouw camera volledig onder de knie en ben je toe aan een dosis nieuwe inspiratie, maar kies je liever voor een kortdurende cursus in plaats van een wekenlange? Dan zijn de weekendseminars een goede keuze voor jou! 

Op het programma:

 • Zaterdag 18 april 2020 - 10:00 - 13:00 uur:
  Gezamenlijk bespreken we de theorie achter productfotografie. Hoe werkt docent Jeroen Luijt tijdens het fotograferen van objecten? Waar moet je op letten en welke technieken moeten ingezet worden?

 • Zaterdag 18 april 2020 - 14:00 - 17:00 uur:
  We duiken de studio in om de geleerde en besproken theorie in de praktijk te brengen. Vergeet je camera niet!

 • Zondag 19 april 2020 - 10:00 - 13:00 uur: 
  Ook deze ochtend gaan we aan de slag in de studio. We bespreken het gemaakte werk: je gaat gegarandeerd naar huis met nieuwe inspiratie en (technische) inzichten!

Weekendseminars zijn onderdeel van het lesprogramma van Fotoschool jaar 2 (deeltijd vakopleiding fotografie op MBO-niveau) en zijn dan ook vaak besloten evenementen. Als deze opengesteld wordt voor externe cursisten, dan betekent dit vaak dat er maar weinig plekken te vergeven zijn. Wacht daarom niet te lang met je inschrijving!

Toelating:

Om mee te kunnen doen met deze weekendseminar is het belangrijk dat je een gevorderde fotografieliefhebber bent. Je hebt bijvoorbeeld meerdere cursussen gevolgd bij Fotogram of elders, of bent autodidact gevorderd fotograaf.

© Jeroen Luijt

Startdata

zaterdag 18 april 2020 - zondag 19 april 2020
(10:00 - 17:00 uur)
Lesdata: za 18 & zo 19 april 2020

Praktische informatie

 • Kosten: €175,-
 • Toelatingseisen: ja 
 • Niveau: gevorderd
 • Duur: 1 x 7 + 1 x 3 uur
 • Tempo: tweedaags
 • Voertaal: Nederlands

Cursuskosten (€175,-)

Het volgen van deze seminar kost €175,- incl. btw. Houd daarnaast rekening met bijkomende kosten voor het printen van gemaakt werk. 

Vervolgmogelijkheden

Na het volgen van deze cursus kan je doorstromen naar al onze andere verdiepende cursussen voor gevorderden.